Van szerencsénk bemutatni az okostelefon iparág egyik legújabb kiváló ár/érték arányú termékét.

Szponzorált hirdetések

A Xolo tavaly májusban jelentette be a középkategóriás smartphone-ok piacán hadrendbe állított, Q700 típusjelzésű készüléket, melynek most Q700S néven mutatkozott be az utódmodellje. A legjobb az egészben, hogy a remek kis készülék átszámítva mintegy 37 ezer forintba kerül - most már csak abban kell bízni, hogy a telefon idővel hozzánk is eljut majd valamilyen formában.

A 136x64,6x8,9 milliméter méretű Xolo Q700S előlapját egy 4,5 colos képátlóval rendelkező IPS LCD érintőkijelző uralja, mely 854x480 pixeles felbontású, illetve 218 ppi-s pixelsűrűségű. A megfelelő számítási teljesítményről egy MediaTek MT6582M chipset gondoskodik a maga négy darab 1,3 GHz-es processzormagja, illetve Mali-400 MP2 grafikusgyorsítója révén.
A RAM 1 GB-os kapacitással bír, a 4 GB-os belsőmemória parányi microSD memóriakártyák révén bővíthető, az akkumulátor pedig 1800 mAh kapacitású. Szólnunk kell továbbá a 8 és 0,3 megapixeles kamerákról, a Full HD videófelvevőről, a 21 Mbit/s-os HSPA adatátvitelről, a b/g/n szabványú Wi-Fi-ről, a Bluetooth 4.0-áról, az FM-rádióról, illetve a GPS-vevőről. Az ezüst és arany színváltozatban támadó Xolo Q700S-en Android 4.2-es (Jelly Bean) operációs rendszer teljesít szolgálatot. Érdekesség, hogy a Q700-as elődmodellben qHD kijelző (245 ppi) és 2400-as akksi található, igaz ez a vastagabb modell gyengébb chipsetet és kisebb felbontású kamerát virít.

Szponzorált hirdetések

Csupaüveg nagykijelzős okostelefon jó áron

Ez a vadonatúj indiai készülék az Android 4.4 szoftver alaposan átszabott változatát, a HIVE-ot futtatja.

Csupaüveg nagykijelzős okostelefon jó áron
Csupaüveg nagykijelzős okostelefon jó áron