Az idei évnek lassan vége és már ismerjük az összes fontosabb gyártó aktuális csúcsmobilját. De ezzel nincs vége, hiszen máris özönlenek a spekulációk az utódokról.

Szponzorált hirdetések

A phoneArena egy igen frankó összeállítást készített a Samsung Galaxy S5-tel kapcsolatban, amiből megtudhatjuk az összes fontosabb információt, kezdve a hardveres specifikációkkal, egészen az árazásig és a fontosabb extrákig.

Hirdetés

Kezdjük talán ott, hogy a hírek szerint 5,3 hüvelykes kijelzőre számíthatunk, ami AMOLED technológiával érkezik, melynek felbontása 2560 x 1440, ami 560 ppi-t jelent, ez pedig igencsak szép és éles kép ígéretét hordja magában. Főleg akkor, ha valóban igaz. Ami a processzort illeti, jó eséllyel akár 64-bites Exynos lehet, ugyanakkor a phoneArena megemlíti, hogy a Snapdragon 805 is játszhat, vagyis az aktuális Samsung csúcsmobil újfent két különböző egységgel készülhet.


Memória vonatkozásában tartja magát az a pletyka, hogy 3 GB RAM áll majd rendelkezésre Snapdragon és 4 GB az Exynos esetében, de ez erősen kérdéses infó. A Samsung Galaxy S4 által használt 13 megapixeles kamera sem volt rossz, de az utódban alighanem 16 megapixelesre számíthatunk, amiből egyébként is többet szeretne látni a modelljeiben a koreai cég. Az egyik legvadabb pletyka azonban mégis az, hogy az S5 egyaránt készülhet műanyag és fém házzal.

Szponzorált hirdetések

Máris ledobta ruháit az új csúcsmodell

Hivatalosan csak tegnap óta kapható, mi pedig máris betekintést nyerhetünk az S5 borítása alá.

Máris ledobta ruháit az új csúcsmodell
Máris ledobta ruháit az új csúcsmodell
Forrás:
Mobil Portál

Cimkék: