Az idei évnek lassan vége és már ismerjük az összes fontosabb gyártó aktuális csúcsmobilját. De ezzel nincs vége, hiszen máris özönlenek a spekulációk az utódokról.

Szponzorált hirdetések

A phoneArena egy igen frankó összeállítást készített a Samsung Galaxy S5-tel kapcsolatban, amiből megtudhatjuk az összes fontosabb információt, kezdve a hardveres specifikációkkal, egészen az árazásig és a fontosabb extrákig.

Kezdjük talán ott, hogy a hírek szerint 5,3 hüvelykes kijelzőre számíthatunk, ami AMOLED technológiával érkezik, melynek felbontása 2560 x 1440, ami 560 ppi-t jelent, ez pedig igencsak szép és éles kép ígéretét hordja magában. Főleg akkor, ha valóban igaz. Ami a processzort illeti, jó eséllyel akár 64-bites Exynos lehet, ugyanakkor a phoneArena megemlíti, hogy a Snapdragon 805 is játszhat, vagyis az aktuális Samsung csúcsmobil újfent két különböző egységgel készülhet.


Memória vonatkozásában tartja magát az a pletyka, hogy 3 GB RAM áll majd rendelkezésre Snapdragon és 4 GB az Exynos esetében, de ez erősen kérdéses infó. A Samsung Galaxy S4 által használt 13 megapixeles kamera sem volt rossz, de az utódban alighanem 16 megapixelesre számíthatunk, amiből egyébként is többet szeretne látni a modelljeiben a koreai cég. Az egyik legvadabb pletyka azonban mégis az, hogy az S5 egyaránt készülhet műanyag és fém házzal.

Szponzorált hirdetések

Dől a pénz a Samsunghoz

A koreai cég rekordbevételt tudhat magáénak a negyedévet illetően, melyhez erősen hozzájárultak az okostelefonok is.

Dől a pénz a Samsunghoz
Dől a pénz a Samsunghoz
Forrás:
Mobil Portál

Cimkék: