Pár hónapon belül érkezik a Galaxy S4 utódja, de vajon pontosan milyen lesz?

Szponzorált hirdetések

Pletykák szerint várhatóan már a jövő év legelején lehullhat a lepel az idén márciusban bejelentett, a boltok polcain pedig áprilisban felbukkant Galaxy S4 utódmodelljéről, a Galaxy S5-ről. Az újdonságról egyelőre vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, viszont egyre több előzetes információ, híresztelés, kiszivárgott szabadalom bukkan fel a neten. Ez alapján az O2Guru stábja elkészített egy 3D-s modellt, amelyben egyszerre mutatkozik be minden várt, vélt és sejtett újdonság. Ezt a videót gyorsan mi is átültettük magyarra, és alább meg is mutatjuk.

A kisfilmen egy olyan, alumínium készülékházas készülék látható, mely a nemrégiben debütált Galaxy Roundtól eltérően nem oldalirányban, hanem az LG G Flexhez hasonlóan hosszirányban ívelt. A jelenlegi S4-ben használt 5 colos Super AMOLED panel felbontása a videó készítőinek víziója szerint Full HD-ről 2K HD-re, vagyis 1920x1080 pixelről 2560x1440 pixelre nő, a pixelsűrűség pedig eléri az 587 ppi-t.

Az Android 4.4-es (KitKat) operációs rendszerű újdonság kapcsán szólnunk kell még a vadonatúj 64 bites nyolcmagos processzorról, a minimálisan elvárt 3 GB RAM-ról, a 4K videófelvevős 16 megapixeles kameráról, illetve a nem kevesebb mint 4000 mAh kapacitással rendelkező akkumulátorról. Kíváncsian várjuk, hogy a nemsokára hivatalosan is bemutatkozó Galaxy S5 ezekből a remek adottságokból vajon mennyit vonultat majd fel ténylegesen.

Szponzorált hirdetések

Már hétfőn itt a Samsung fémes iPhone 6 riválisa

A koreaiak új csúcsmobilja a legfrissebb pletykák szerint már a jövő héten bekopogtathat.

Már hétfőn itt a Samsung fémes iPhone 6 riválisa
Már hétfőn itt a Samsung fémes iPhone 6 riválisa