Lássuk, hogy mire képes a legújabb strapamobil, mely ráadásul nem featurephone, hanem egy remek smartphone!

Szponzorált hirdetések

Míg nem is olyan régen még az összes strapamobil hagyományos nyomógombos készülék volt, addig mostanság már egyre több okostelefon kategóriás készüléket is felkészítenek az extrém felhasználási körülményekre. Pontosan ilyen a most debütált Mann A18 is.


A 140 milliméter hosszú, 75 milliméter széles és 18 milliméter vastag újdonság nem kevesebb mint 220 grammot nyom a mérlegen, cserébe viszont ütés-, por- és vízálló kivitelű. A hivatalos IP68-as minősítést kapott telefon minden további nélkül elviseli, ha 30 percen keresztül 2 méter mélyen vízben úsztatjuk, ezenkívül pedig garantált, hogy még erős porterhelés mellett sem jutnak be az apró porszemek a borítása alá.

Az előlapot egy 4 colos képátlóval rendelkező kapacitív érintőkijelző uralja, mely 800x480 képpontot vonultat fel. A Qualcomm Snapdragon MSM8225 chipsetben két darab 1,15 GHz-es órajelű processzormag és egy Adreno 203-as GPU rejtőzik, a RAM 512 MB kapacitású.

Az Android 4.0 operációs rendszerű okostelefon integrált flashmemóriája 4 GB kapacitású, ezenkívül pedig microSD memóriakártyás bővítési lehetőséget, 3G adatátvitelt, b/g/n Wi-Fi-t, Bluetooth-t, GPS-vevőt, két kamerát (5 és 0,3 megapixel), valamint egy 2500 mAh kapacitású akkumulátort is kapunk a pénzünkért. A Mann A18 ára 250 dollár (57 ezer forint).

Szponzorált hirdetések

Vízálló változatban támad a HTC One (M8)

A HTC legújabb csúcsmobilja átvette a nagy rivális Galaxy S5 és Xperia Z2 egyik kedvelt adottságát, a vízállóságot.

Vízálló változatban támad a HTC One (M8)
Vízálló változatban támad a HTC One (M8)