Az előrejelzések szerint a cég a negyedik negyedévben 61,5 millió okostelefont fog eladni.

Szponzorált hirdetések

A UBS elemzője szerint a Samsung az utolsó negyedévben öt százalékkal több okostelefont fog értékesíteni, mint a harmadik negyedévben. Hiába tehát a perek sokasága, a cég továbbra is remekül működik, vagy legalábbis vásárlóit nem lehet eltántorítani.

Nicolas Gaudois szerint akár 63.000.000 is lehet ez a szám, attól függően, hogy jelenleg mennyit adtak el a vásárlóknak, de már az eredeti 61,5 milliós jövendölés is szép a harmadik negyedév 58 milliós eladásaihoz képest, mivel 5 százalékos növekedést jelent. A számok növekedésének egyik oka a Galaxy Note II szeptemberi megjelenése, amit azóta is visznek a népek és szépen megnyomja a Q4 értékesítési adatait is. "A Galaxy Note II-ből 3 millió darabot szállított ki a Samsung az első 5 hétben és Ázsiában, Európában, valamint a tengerentúlon is kelendő termék", mondta Gaudois, aki hozzátette azt is, hogy előrejelzéseik szerint 7.000.000 Galaxy Note II fogyhat a negyedik negyedévben, szemben az előzetes jelentésekben szereplő ötmilliós tétellel."


A Samsung Galaxy S III szintén hozzáteszi a maga részét a növekedéshez, mivel csak októberben 5,5 milliót vettek belőle, és az elemző szerint az iPhone 5 megjelenése sem befolyásolta negatívan az értékelési adatokat, így a Q4-ben összesen megközelítőleg 15 millió kelhet el a Samsung zászlóshajónak számító termékéből. Habár az okostelefonok piacát gyakorlatilag a Samsung és az Apple uralja, attól függetlenül a Samsung elsősége továbbra is meglehetősen stabilnak tűnik.

Szponzorált hirdetések

KitKat-re frissül a Samsung Galaxy Note II

A fiatalabb tesó után a Verizon az idősebbet is megtámogatja az Android 4.4.2-vel.

KitKat-re frissül a Samsung Galaxy Note II
KitKat-re frissül a Samsung Galaxy Note II