Már nemcsak a TV képernyőjén keresztül lehet megtekinteni a T-Home Interaktív TV Videotékájában található tartalmakat.

Szponzorált hirdetések

A Moziaréna filmkölcsönző szolgáltatással több száz film a számítógép képernyőjén, a szolgáltatás igénybevételére alkalmas okostelefonokon és táblagépeken is elérhetővé válik. Elsőként a T-Home Interaktív TV (IPTV vagy Interaktív Sat TV) előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára elérhető a szolgáltatás. A Moziaréna portálon történő díjmentes regisztrációt követően máris szabadon válogathatunk a legjobb mozifilmek között. Ha valamelyik film elnyerte tetszésünket, a számítógép Moziaréna felületén azonnal ki lehet kölcsönözni. A kölcsönzés díja utólag, a T-Home Interaktív TV szolgáltatásra vonatkozó havi, rendszeres számlában kerül kiszámlázásra. A Moziaréna szolgáltatás hamarosan nemcsak a Telekom, hanem bármely szolgáltató ügyfelei számára is elérhetővé válik.


A www.moziarena.hu oldalon lehetőség nyílik filmelőzetesek lejátszására, ingyenes és fizetős tartalmak kölcsönzésére. A kikölcsönzött tartalmak nemcsak számítógépről a böngészőben, hanem arra alkalmas hordozható mobileszközökön is megtekinthetők, lejátszhatók a Moziaréna okostelefon-alkalmazás segítségével.


A filmválasztást megkönnyítendő a teljes kínálat a Moziaréna okostelefon applikációból is áttekinthető: a felhasználók kereshetnek a filmek adataiban, megnézhetik a filmelőzeteseket és kedvencnek jelölhetik. A mobilalkalmazásokban csak a Moziaréna portálon keresztül kölcsönzött tartalmak lejátszása lehetséges. A szolgáltatás az internetkapcsolat típusától (Wi-Fi, vagy mobil) függetlenül is működik. Az alkalmazásban történő filmlejátszás legalább 0,6 Mbit/s sávszélességű szélessávú internetkapcsolatot igényel, a Moziaréna alkalmazáshoz pedig minimum Android 3.0 vagy iOS 4.3 operációs rendszer szükséges. Moziaréna alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál. Egy 90 perces film körülbelül 2 GB letöltési adatforgalommal jár. A mobilinterneten keresztüli használat csak belföldi mobilinternet-előfizetéssel, kizárólag belföldön valósulhat meg.

A tévénézők az Interaktív TV Videotéka használatával a hagyományos, lineáris műsorfolyamtól elszakadva választhatnak mozifilmeket, amelyek a kereskedelmi csatornákhoz képest akár fél évvel, és az ismert filmcsatornákhoz képest is legalább 2-3 hónappal korábban válnak elérhetővé az előfizetők számára - szinkronizáltan, kimagasló kép- és hangminőségben, jogtiszta módon. A szolgáltatásban jelenleg több mint 40 filmgyártó és -forgalmazó cég több száz filmje tekinthető meg. 

Szponzorált hirdetések

Minden telefonon futnak a közeljövő alkalmazásai

Mostanában még sokszor előfordul, hogy az egyik mobilos platform felhasználói irigyen nézik az ellentábor telefonján futó, általuk azonban hiába várt játékokat és appokat. Ennek a...

Minden telefonon futnak a közeljövő alkalmazásai
Minden telefonon futnak a közeljövő alkalmazásai