18 millió zeneszám bárhol, bármikor: év végéig díjmentesen kínálja a Telenor a Deezerrel közös új szolgáltatását.

Szponzorált hirdetések

A hazai online tartalomszolgáltatás történetében forradalmi lépésnek számító, hiánypótló zenei szolgáltatást indít a Telenor szeptember 4-től, mellyel a legális digitális zenehallgatás terjedését is elősegíti. A Telenor előfizetők év végéig díjmentesen férhetnek hozzá a több mint 18 millió zeneszámot kínáló szolgáltatáshoz.


A mobilszolgáltató mostantól olyan extra tartalomszolgáltatást kínál ügyfeleinek, melyekkel még élvezetesebbé és teljesebbé válik a mobilinternetezés élménye. A Deezerrel együttműködésben most induló zenei szolgáltatással az előfizetők az interneten keresztül több mint 18 millió kiváló minőségű, mobiltelefonon, táblagépen vagy akár számítógépen is hallgatható zeneszámhoz férnek hozzá.

A szolgáltatással a felhasználók egyszerűen és megfizethető áron válogathatnak a hazai szerzői jogvédő iroda, az Artisjus által is elismerten jogtiszta, online elérhető zeneszámok egyedülálló kínálatában. A szolgáltatás minél szélesebb körű ismertsége segítséget jelenthet a legális digitális zenehallgatás hazai elterjedésében, így a Telenor mostantól új oldalról is támogatja a hazai zenekultúrát.


A Deezer tartalmai a felhőalapú működésnek köszönhetően bárhol, bármikor kényelmesen elérhetők. A hatalmas választékból pedig saját listák hozhatók létre, és a mobileszközre vagy akár az asztali számítógépre letöltve internetkapcsolat nélkül is lejátszhatók. A Deezer közösségi funkcióival a kedvenc dalok megoszthatók az ismerősökkel a Facebookon, és valós időben követhető, valamint közvetlenül le is játszható a mások által hallgatott zene.

A szolgáltatást a Telenor valamennyi ügyfele havidíj nélkül próbálhatja ki az év végéig, sőt ebben az időszakban a Deezer zenehallgatáshoz kapcsolódó adatforgalom is díjmentes. A zeneszolgáltatás jövőre 1390 forintos havidíj mellett vehető majd igénybe, de a Telenor kifejezetten a többlet tartalomszolgáltatásokhoz kialakított, új Smarttarifa Extra tarifáival együtt is elérhető lesz.

Szponzorált hirdetések

Hogy áll a T, a Telenor és a Vodafone harca?

A legfrissebb adatok szerint 100 magyarországi lakosra jelenleg mintegy 116,9 SIM-kártya jut.

Hogy áll a T, a Telenor és a Vodafone harca?
Hogy áll a T, a Telenor és a Vodafone harca?