Tagadhatatlan, hogy a nyár legnagyobb eseménye a Londoni Olimpia lesz. A Samsung egy nagyon jó hírrel szolgál a Galaxy S 3 tulajoknak.

Szponzorált hirdetések

„Hazaérünk időben? Mi lesz, ha rossz a közvetítés? Karbantartás a kábelszolgáltatónál?” – rémképek a nyári játékok kedvelőinek. Szerencsére a Samsung az Eurosporttal együttműködve megoldást jelent a közbeeső problémákra.


A Galaxy S III tulajdonosok ugyanis itthon is ingyenesen nézhetik az Eurosport és az Eurosport 2 adását mobiltelefonjaik segítségével. A felhasználók egy havi ingyenes előfizetést kapnak ajándékba, július 14 és augusztus 12 között. Ehhez csupán annyit kell tenniük, hogy felmennek a Google Play boltjába és letöltik az Eurosport Player nevű alkalmazást, majd létrehoznak hozzá egy Eurosport Player felhasználói fiókot.


Az ajándék előfizetés ideje alatt természetesen nem csak az olimpiát lehet majd nézni, hanem bármi mást, bár a 27-i megnyitó után nem igazán lesz más program. A lejátszó sajnos nem támogatja az on-demand videózást, tehát amennyiben lemaradtunk egy közvetítésről, azt nem nézhetjük meg később.

Szponzorált hirdetések

A legjobb luxustelefon: az aranyba borított Xperia P

Régóta dívik már az a szokás, hogy gyengébb mobiltelefonokat egzotikus anyagokkal ellátva csinos összegekért is el lehet adni, de most először fordul elő, hogy egy normális okostelefont...

A legjobb luxustelefon: az aranyba borított Xperia P
A legjobb luxustelefon: az aranyba borított Xperia P