Az LG négymagos processzorral szerelt vadonatúj smartphone-ja végre megérkezik a kereskedések polcaira.

Szponzorált hirdetések

Emlékezetes, hogy az LG a februári Mobil Világ Kongresszuson lebbentette fel a fátylat a high-end kategóriás Optimus 4X HD készülékről, mely azonban mind a mai napig nem került még forgalomba. Most azonban a dél-koreai gyártó hivatalos formában is bejelentette, hogy ezekben a napokban megkezdi a telefon európai forgalmazását: az újdonság első körben Németországban, Svédországban, Olaszországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban, illetve további hat országban lesz kapható. Azt egyelőre nem tudni, hogy hazánkba pontosan mikor és milyen áron érkezik meg a mobil.


Az LG Optimus 4X HD (P880) "lelke" nem más, mint az a négy+egy processzormagot felvonultató Nvidia Tegra 3 chipset, mely az általunk nemrégiben tesztelt HTC One X-ből már ismerős lehet. Ezenkívül kapunk még 1 GB RAM-ot és 16 GB flashmemóriát, no és persze egy Full HD videófelvevős 8 megapixeles kamerát is.

A vizuális megjelenítésről egy 4,7 colos képátlóval rendelkező IPS LCD kijelző gondoskodik, a maga 720x1280 pixeles felbontása révén, ezenkívül pedig szólnunk kell még az Andoird 4.0 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszerről, a microSD bővíthetőségről, a 21 Mbit/s sebességű HSDPA-ról, illetve a b/g/n szabványú Wi-Fi-ről.

Szponzorált hirdetések

Lebukott az elérhető árú nagykijelzős új okostelefon

Egy smartphone azoknak, akik relatíve olcsón szeretnének maguknak egy jókora kijelzővel rendelkező készüléket.

Lebukott az elérhető árú nagykijelzős új okostelefon
Lebukott az elérhető árú nagykijelzős új okostelefon