Az LG négymagos processzorral szerelt vadonatúj smartphone-ja végre megérkezik a kereskedések polcaira.

Szponzorált hirdetések

Emlékezetes, hogy az LG a februári Mobil Világ Kongresszuson lebbentette fel a fátylat a high-end kategóriás Optimus 4X HD készülékről, mely azonban mind a mai napig nem került még forgalomba. Most azonban a dél-koreai gyártó hivatalos formában is bejelentette, hogy ezekben a napokban megkezdi a telefon európai forgalmazását: az újdonság első körben Németországban, Svédországban, Olaszországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban, illetve további hat országban lesz kapható. Azt egyelőre nem tudni, hogy hazánkba pontosan mikor és milyen áron érkezik meg a mobil.


Az LG Optimus 4X HD (P880) "lelke" nem más, mint az a négy+egy processzormagot felvonultató Nvidia Tegra 3 chipset, mely az általunk nemrégiben tesztelt HTC One X-ből már ismerős lehet. Ezenkívül kapunk még 1 GB RAM-ot és 16 GB flashmemóriát, no és persze egy Full HD videófelvevős 8 megapixeles kamerát is.

A vizuális megjelenítésről egy 4,7 colos képátlóval rendelkező IPS LCD kijelző gondoskodik, a maga 720x1280 pixeles felbontása révén, ezenkívül pedig szólnunk kell még az Andoird 4.0 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszerről, a microSD bővíthetőségről, a 21 Mbit/s sebességű HSDPA-ról, illetve a b/g/n szabványú Wi-Fi-ről.

Szponzorált hirdetések

Nem csak hosszú, de széles is: LG Vu 3

Épp, amikor kezdenénk megszokni, hogy az okostelefonos divat kedvencei a hatalmas kijelzős, de azért mégis karcsú készülékek, az LG rákontráz: a Vu 3 kijelzője széltében is nagyot...

Nem csak hosszú, de széles is: LG Vu 3
Nem csak hosszú, de széles is: LG Vu 3