A hivatalos bejelentés közeledtével szinte napról napra többet tudhatunk az idei új iPhone-ról.

Szponzorált hirdetések

Míg a tavaly érkezett iPhone 4S relatíve kevés valódi újdonságot hozott az egy évvel korábbi iPhone 4-hez képest, addig a 2012-es iPhone 5 igen sokban különbözik majd az elődjétől. Bár a termék hivatalos bejelentésére várhatóan csak ősszel kerül majd sor, a telefon hátlapja idő előtt kiszivárgott és elég sok mindent elárul magáról az egész készülékről.


Az egyik legfontosabb változás, hogy az iPhone vastagsága a jelenlegi 9,3 milliméterről 7,9 milliméterre csökken, illetve ezzel párhuzamosan a kijelzőméret 3,5 colról 4,08 colra növekszik. A display széltében nem, hanem csak hosszában fog nőni, ily módon pedig 3:2 helyett 16:9-re módosul a képaránya. A felbontás 640x960 pixelről 640x1136 pixelre fog növekedni.


A fémvázas és unibody borítású iPhone 5 hátsó kamerája változatlanul 8 megapixeles lesz, viszont az optika fényereje f2,4-ről f2,2-re fog módosulni, az előlapi kamerával pedig immár akár HD felbontású felvételek is készíthetők lesznek. A jack dugalj átkerül a telefon másik végére, a rendszercsatlakozó és a SIM-slot pedig kisebb méretű lesz. Egyelőre ennyi - ha lesz valamilyen új fejlemény, természetesen azonnal be fogunk számolni róla.


A végére pedig egy kis videó az állítólagos iPhone 5 hátfalról:

Szponzorált hirdetések

A nagyobb iPhone 6 sokkal ütősebb lesz a kistesójánál

Lássuk, hogy melyek a legfrissebb pletykák az almás logós gyártó okostelefonos terveivel kapcsolatban!

A nagyobb iPhone 6 sokkal ütősebb lesz a kistesójánál
A nagyobb iPhone 6 sokkal ütősebb lesz a kistesójánál
Forrás:
Mobil Portál

Cimkék: