Gyors internettel HBO műsorok bárhol, bármikor az Invitel által meghirdetett InnoMax Díj győztesétől.

Szponzorált hirdetések

Az HBO GO lényegében a néző kezébe adja a műsorszerkesztés jogát. Az új szolgáltatás segítségével a Szex és New York, True Blood - Inni és élni hagyni vagy a Trónok harca és más filmek most már saját időbeosztásunk szerint bárhol, bármikor elérhetőek. A termék nemcsak hazánkban, de világviszonylatban is újdonság, külön érdekessége, hogy egy magyar fejlesztő csapat hozta létre. A fejlesztés egyik vezetője, Szilárdi János az HBO újmédia igazgatója volt.


Az HBO több mint 20 éve van jelen Európában a prémium műsorszolgáltatás területén és ez nemcsak jó műsorokat, hanem profi szolgáltatást is jelent. Elsősorban ebben lépett előre egy nagyot a vállalat az HBO GO-val. Lényegében egy olyan felhő-alapú szolgáltatásról van szó, amellyel szinte minden korlát nélkül, saját igényeink szerint nézhetünk szórakoztató műsorokat.


Az HBO GO már 10 országban elérhető. A tavalyi indulás óta Lengyelországban, Magyarországon, Hollandiában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, és Montenegróban. A fejlesztés és a terjeszkedés folyamatosan zajlik, az Invitel munkatársaival jelenleg is dolgoznak a bővítéseken.

Az HBO GO-t nemcsak a nézők szeretik, hiszen az újdonság innovációs díjat is kapott az Invitel InnoMax versenyén. "Az HBO GO-t különféle technológiák és a rendelkezésre álló építőkockák gondos kiválasztásával és fúziójával kellett kifejlesztenünk. Elégedettséggel mondhatom, hogy harmonikus munkakapcsolatot sikerült kialakítanunk az Invitellel elmúlt év során. A cég rugalmas, ügyfélorientált hozzáállásának, gyors reagálási idejének és megbízhatóságának köszönhetően sikerült felépítenünk és üzemeltetnünk egy olyan remek szolgáltatást, mint az HBO GO. Az pedig, hogy a neves szakmai zsűri nekünk ítélte az InnoMax Díjat, külön öröm számunkra" - mondta el az igazgató.

Szponzorált hirdetések

Miért is kéne kikapcsolnom a mobilt felszálláskor?

Újabb légitársaság oldja fel a tilalmat, mely szerint fel- és leszállás közben semmilyen elektronikus eszköz nem használható. Nincs bizonyíték a kütyük zavaró hatására.

Miért is kéne kikapcsolnom a mobilt felszálláskor?
Miért is kéne kikapcsolnom a mobilt felszálláskor?
Forrás:
Mobil Portál

Cimkék: