iPhone applikációt készített a BMW a labdarúgó Európa-bajnokságra: új 1-es BMW-t nyerhet a legaktívabban hullámozó játékos.

Szponzorált hirdetések

A labdarúgó Európa-bajnokság alatt a BMW játékos vetélkedőre invitálja a márka és a sportág iránt érdeklődő felhasználókat. A magyar nyelven is elérhető BMW 1 Series La Ola applikáció révén a játékosok egyszerre élhetik át a versengés örömét és a győzelemre törekvés érzését a helyszínen és otthonaikban egyaránt. Az applikáció segítségével minden egyes gól után pontokat lehet gyűjteni, a győztes pedig az Európa-bajnokság végén egy új, Advantage Plus csomaggal felszerelt 1-es BMW-vel lehet gazdagabb.


Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük, mint letölteni a BMW 1 Series La Ola applikációt és a készülékkel a kezükben hullámozni, amikor az Európa-bajnokságon született gólok után erre vonatkozóan üzenetet kapnak. Minél gyorsabban reagál, és minél lelkesebben kezd hullámozni valaki, annál több pontot szerezhet. A pontszámok megosztásával a játékosok akár világméretű Mexikói Hullámot, „La Ola Wave"-et is létrehozhatnak. Hullámonként 1000 és 4000 pont között lehet gyűjteni, az 1-es BMW-ért 116000 pont felett lehet ringbe szállni.

Különböző egyéb aktivitásokkal, például barátok meghívásával a Facebookon, BMW márkakereskedésekhez közeli bejelentkezésekkel vagy videók feltöltésével a játékosok akár további 50000 pontot is gyűjthetnek. A játék mellett a BMW 1 Series La Ola applikációba a hivatalos EURO 2012 eredménykövető funkció is bekerült: a felhasználók minden mérkőzést élőben követhetnek, információt kaphatnak a soron következő meccsekről, az aktuális eredményekről és a csoportok állásáról.

Szponzorált hirdetések

App-vadászat lusta iPhone-osoknak

Minden olyan alkalmazást használni akarsz, amit az ismerőseid, de nem akarsz kérdezősködni és keresgélni? Egy új alkalmazás segít.

App-vadászat lusta iPhone-osoknak
App-vadászat lusta iPhone-osoknak