Új, feltöltőkártyás tarifacsomag a Red Bull Mobile hazai kínálatában.

Szponzorált hirdetések

A Red Bull Mobile világát idén a száguldó cirkusz teszi hangossá. A mobiltarifa előfizetői lehetőséget kaptak eljutni a Forma-1 szezonnyitó nagydíjra Ausztráliába, az újonnan csatlakozó előfizetők pedig garantált belépőjegyet kapnak a Forma-1 Magyar Nagydíjra. 2012. májusától még egyszerűbben érhető el a Red Bull Világa: elindult a Red Bull Mobile feltöltőkártyás tarifája, az Access.


2012. május 10-től új, Access névre keresztelt feltöltőkártyás tarifával is elérhető a Red Bull Mobile. Így már háromféle előfizetést kínál a magas adrenalin szinten pörgő mobilmárka: a Access mellett továbbra is elérhetőek a korábbi számlás All in és All in+ tarifacsomagok. Bármely tarifát is választják az előfizetők, Red Bull Mobile-osként részesülhetnek a rendszeresen, kizárólag számukra elérhető előnyökben: soron kívüli és/vagy ingyenes bejutás rendezvényekre, népszerű szórakozóhelyekre, személyes találkozó és/vagy exkluzív élmény sztársportolókkal.

A RBM Access (Express) tarifacsomag SIM kártya formájában a Tesco áruházak és a MOL benzinkutak polcain expressz sebességgel vehető igénybe, illetve az Access csomag készülékkel a Red Bull Mobile webshopjából rendelhető meg. Az új tarifa a Telenor Hipernet hálózatán a RBM-tól megismert kapcsolt szolgáltatásokat nyújtja: a feltöltött keretösszeg mellé leforgalmazható adatmennyiséget is biztosít.


Az Access tarifacsomag megvásárlásával és egyszerű aktiválásával még több kalandvágyó ügyfél csatlakozhat a Red Bull Mobile Forma-1-es világához, amelyben már több meglepetéssel is készült a mobilmárka csapata. Az Access csomaggal is elérhető a lehetőség, hogy július 2-ig minden új előfizető belépőjegyhez juthat a Forma-1 Magyar Nagydíjra. Access csomag esetén - egy meghatározott feltöltési egységet követően - is jogosulttá válnak a díjmentes belépőjegyre, így testközelből figyelhetik, ahogy a pénteki szabadedzésen felbőgnek a Forma-1-es motorok a Hungaroringen. Meglévő RBM előfizetők a számukra exkluzívan elérhető Red Bull Mobile portálon található kvízjátékkal szerezhetik meg belépőjüket a száguldó cirkusz hazai eseményére.

A Magyar Nagydíj előtt, július 26-án Mark Webber a versenyen kívül is személyes látogatást tesz Budapesten, ahol 130 RBM előfizetővel találkozik és versenyteljesítményük alapján a 3 legügyesebb Red Bull Mobile előfizető személyesen Mark Webberrel is összemérheti tudását egy virtuális versenypályán. A RBM csapatát a sebesség-megszállottságáról is híres Bódi Sylvi, modell képviseli. Sylvi a közelmúltban az ausztriai Red Bull Ringen kétnapos edzés keretében készült a megmérettetésre, személyesen David Coulthard, a Red Bull Racing egykori pilótája, 13-szoros futamgyőztes Forma-1-es versenyző jó tanácsait követve ismerte meg a Formula Renault versenyautó vezetésének fortélyait.

Szponzorált hirdetések

Fotóriport: Jenson Button így jampizott Ladával

A Vodafone McLaren Mercedes pilótáját a zsámbéki Driving Camp aszfaltcsíkján kaptuk lencsevégre. A fotógaléria mellé egy igazi "shakycam" videót is feltettünk a furcsa versengésről.

Fotóriport: Jenson Button így jampizott Ladával
Fotóriport: Jenson Button így jampizott Ladával