Egy hete egy céges mérnök képei árulkodtak róla, most azonban már egy elmosódott kép is készült az új csúcs-Motoroláról.

Szponzorált hirdetések

A múlt hét hétfőn kikerült kép mindössze annyit erősített meg, hogy készülőben van egy Motorola RAZR HD nevű mobil. Tegnap azonban kiszivárgott egy újabb kép, amely nem a géppel lett készítve, hanem a mobilt ábrázolja, a szivárogtatásoknál ismerős majdnem teljesen szétmosott módon.


Szerencsére azonban a kínai fórumokra kikerült kép nem teljesen hasznavehetetlen. Kiderült, hogy a készülék az Android legújabb, 4.0.3-as verzióját futtatja, illetve valószínűsíthető a 4.3”-os, 720p felbontásra feljavított kijelző. A kissé dundi test azt jelentheti, hogy a mobilban a RAZR MAXX-ban is megtalálható 3300 mAh-s akku teljesít.


A többi részletében azonban elvileg megegyezik a mobil a jelenlegi RAZR telefonokkal, bár ez nem is igazán baj. A novemberben elstartolt előd ugyanis egy gigabájt memóriával, 1,2Ghz-es, kétmagos processzorral, tizenhat gigabájt belső tárhellyel, nyolc megapixeles hátsó és 1,3-as első kamerával rendelkezik. Azaz egyáltalán nem rossz, sőt, még mindig csúcsmobilnak mondható. Maximum egy négymagos processzort rakhatnánk bele, amely persze kérdéses, hogy milyen hatással is lenne az akkuidőre.

Szponzorált hirdetések

Android 4.0 és dupla mag 22 ezer forintért

A Huwaei folyamatosan azon munkálkodik, hogy alaposan lenyomja a nagytudású okostelefonok árát.

Android 4.0 és dupla mag 22 ezer forintért
Android 4.0 és dupla mag 22 ezer forintért