A vadonatúj One sorozat tagjai szépen lassan megérkeznek a hazai szolgáltatókhoz.

Szponzorált hirdetések

A HTC One X április második felétől, míg a HTC One V május elejétől minden Vodafone-os számára elérhető, sőt az első 800 vásárló, aki április 23. és május 17. között vásárolja meg az említett készülékeket, vagy bármilyen HTC telefont a Vodafone-nál, ingyenesen töltheti le rá Madonna legújabb, MDNA című albumát.


A HTC One X-nek mindössze 0,7 másodpercre van szüksége az első fotó elkészítéséhez, ami garantálja, hogy a felhasználó egyetlen fontos pillanatot se mulasszon el, 0,2 másodperces automatikus fókuszálási idejük pedig a folyamatos sorozatfelvételt is lehetővé teszi. A HTC One X-szel ráadásul gyenge fényviszonyok között sem gond a fényképezés, hiszen kategóriájából kiemelkedik F2.0-ás fényérzékenységű objektívjével. A 4,7 colos képátlójú, 1280x720 pixeles kijelző tökéletesen adja vissza a 8 megapixeles kamerával rögzített képeket, de igény esetén Full HD (1080p) minőségben videó is készíthető. Az Android 4.0 operációs rendszert futtató felsőkategóriás mobiltelefon esetében a villámgyors működést az 1,5 GHz-es, négymagos processzor biztosítja. A telefon 1 GB RAM-ot, és 32 GB-os beépített memóriát rejt magában. A HTC One X-ről készített részletes tesztünk itt olvasható.

HTC One X

HTC One X


A család másik tagja a HTC One V: a készüléket f2-es optikával és 5 megapixeles kamerával szerelték fel, melynek köszönhetően gyengébb fényviszonyok mellett is kiváló fotók és HD (720p) minőségű videók készíthetők, akárcsak a család másik tagjának esetében. A rengeteg fénykép a 25 GB-os, online tárhelyszolgáltatásban, a DropBox-ban kaphat helyet, mely több mint tízezer nagyfelbontású fotó tárolására alkalmas. Az élmények megörökítése mellett mindkét telefonon igénybe vehető az Audio Beats hangszínkiemelés is, mellyel kiváló hangzás érhető el, sőt a HTC One X megvásárlása esetén Beats fülhallgató is jár a vásárlóknak. Az 1 GHz-es processzoros HTC One V szintén Android 4.0 operációs rendszerrel és 4 GB-os memóriával rendelkezik, mely microSD kártyával tovább bővíthető.
HTC One V

HTC One V


A HTC One X Mátrix 7 tarifával már 19990 forintos kezdőrészlettel elérhető a Vodafone kiemelt üzleteiben, míg a HTC One V ugyanezen tarifával 9990 forintért vásárolható meg a Vodafone Smart Store-ban. A két készülék egyébként ezzel egy időben már a T-Mobile kínálatában is elérhető. Azt egyelőre nem tudni, hogy a One triumvirátus harmadik tagja, a One S mikor érkezik majd meg a hazai szolgáltatókhoz.

Szponzorált hirdetések

Kiszivárgott az olcsó HTC Golf

Kisebb és olcsóbb a Fordénál, de nagyobb és drágább a labdánál - a HTC újdonsága a középkategóriában kíván sok új felhasználót szerezni.

Kiszivárgott az olcsó HTC Golf
Kiszivárgott az olcsó HTC Golf
Forrás:
Mobil Portál

Cimkék: