Ugyan néhány napja a hivatalos szó az volt, hogy minden frissül Windows Phone 8-ra, a Microsoft szóvivője most visszakozni kényszerült.

Szponzorált hirdetések

Helyreigazításra kényszerült az a néhány napja nyilatkozó Windows Phone „evangelistát”, aki kijelentette: a Microsoft bizony minden készüléket frissíteni fog Windows Phone 8-ra. Úgy tűnik, ez az ígéret túl jónak bizonyult.

Hirdetés


Nuna Silva ugyan azt nyilatkozta, hogy az Apollo kódnevű új verzió még a legrégebbi LG és Samsung gépekre is kijön majd, a Microsoft az MSDN blogján azonban tegnap már elnézést kért: a hivatalos változat szerint valahogy összekeverte az appok kompatibilitását a készülékek kompatibilitásával, így csúszhatott ki a száján a mondat.


A bocsánatkérő bejegyzés ezen kívül sajnos semmiféle új információval, kiegészítéssel, leleplezéssel nem szolgál. Újból nem tudni tehát, hogy végül a régi készülékek is frissülni fognak-e, avagy a nagy rohanásban a korai átállókat maga mögött hagyja-e a Microsoft. Persze lehetséges, hogy ez a mostani visszakozás csupán amiatt került leadásra, mivel még mindig nagyban folyik a fejlesztés, és így pillanatnyilag nem garantált a leggyengébb készülékkel való kompatibilitás is. Persze az is lehet, hogy végül csak az utóbbi mondjuk egy évben bemutatott készülékek kapják majd meg a végleges Windows Phone 8-at.

Szponzorált hirdetések

Okos kiegészítőket hoz az új WinPho frissítés

Okos tokok, nagyobb készülékek, okos kezelési megoldások jönnek az őszre várható új Windows Phone verzióban.

Okos kiegészítőket hoz az új WinPho frissítés
Okos kiegészítőket hoz az új WinPho frissítés