Ugyan néhány napja a hivatalos szó az volt, hogy minden frissül Windows Phone 8-ra, a Microsoft szóvivője most visszakozni kényszerült.

Szponzorált hirdetések

Helyreigazításra kényszerült az a néhány napja nyilatkozó Windows Phone „evangelistát”, aki kijelentette: a Microsoft bizony minden készüléket frissíteni fog Windows Phone 8-ra. Úgy tűnik, ez az ígéret túl jónak bizonyult.


Nuna Silva ugyan azt nyilatkozta, hogy az Apollo kódnevű új verzió még a legrégebbi LG és Samsung gépekre is kijön majd, a Microsoft az MSDN blogján azonban tegnap már elnézést kért: a hivatalos változat szerint valahogy összekeverte az appok kompatibilitását a készülékek kompatibilitásával, így csúszhatott ki a száján a mondat.


A bocsánatkérő bejegyzés ezen kívül sajnos semmiféle új információval, kiegészítéssel, leleplezéssel nem szolgál. Újból nem tudni tehát, hogy végül a régi készülékek is frissülni fognak-e, avagy a nagy rohanásban a korai átállókat maga mögött hagyja-e a Microsoft. Persze lehetséges, hogy ez a mostani visszakozás csupán amiatt került leadásra, mivel még mindig nagyban folyik a fejlesztés, és így pillanatnyilag nem garantált a leggyengébb készülékkel való kompatibilitás is. Persze az is lehet, hogy végül csak az utóbbi mondjuk egy évben bemutatott készülékek kapják majd meg a végleges Windows Phone 8-at.

Szponzorált hirdetések

Mégis jönnek az utolsó Nokia X-ek

Bár nemrég úgy tűnt, a Microsoft teljesen elkaszálja az androidos Nokiákat, mégis felbukkantak a boltokban az olcsó telefonok.

Mégis jönnek az utolsó Nokia X-ek
Mégis jönnek az utolsó Nokia X-ek