Az iGO primo app legújabb frissítése már Facebook integrációt is kínál, a Support Center segítségével pedig a felhasználók kapcsolatba léphetnek az alkalmazás fejlesztőivel.

Szponzorált hirdetések

Az iGO primo app immár nem csupán a navigációt, hanem a kommunikációt is egyszerűbbé teszi az iPhone-tulajdonosok számára. A legújabb letölthető frissítéssel a népszerű navigációs alkalmazás felhasználói nemcsak ismerőseikkel oszthatják meg útvonalukat vagy úti céljukat a Facebookon, de hasznos tanácsokat is kaphatnak a termék használatával kapcsolatban, és véleményükkel hozzájárulhatnak az alkalmazás további fejlesztéséhez.

A Support Center lehetőséget ad arra is, hogy szavazhassunk azokra a funkciókra, amelyeket később szeretnénk viszontlátni az alkalmazásban, továbbá elérhetjük az iGO primo app használati útmutatókat és demo videókat is. A videók között olyan hasznos trükköket és tanácsokat találhatunk, mint például hogyan lehet felhangosítani a navigációs hangot, vagy hogyan állítható vissza az iTunes-ból vásárolt tartalom.

Az iGO primo app teljes Európa kiadása extra meglepetéssel szolgál: a Magyarország és Románia változat után már ebben a regionális kiadásban is rendelkezésre áll a térképbővítési lehetőség. Korábban a felhasználóknak be kellett zárniuk az egyik alkalmazást és kinyitni egy másikat, ha olyan országba terveztek útvonalat, amelyet nem tartalmazott az eredeti regionális kiadás. Az új térképbővítési lehetőség áthidalja ezeket a földrajzi határokat: az iGO primo app Európa kiadását használók mostantól in-app (alkalmazáson keresztüli) vásárlással Oroszország térképét is hozzáadhatják az adatbázishoz. Így a térképlefedettség bővítésével sokkal szabdabban és nyugodtabban élvezhetik a külföldi utazást.

A frissítés természetesen minden felhasználó számára ingyenesen letölthető.

Szponzorált hirdetések

Forrás:
Mobil Portál