Bár még csak pletyka szintjén, a Galaxy Tab-jén kívül létezik a Samsungnak egy másik táblagépe is, amelyik sok szempontból eltér a már piacon lévő androidos géptől.

Szponzorált hirdetések

Gloria néven fut a pletykákban a Samsung állítólagos új táblagépe. A Galaxy Tab full touch, ehhez képest a Samsung Gloria egy kicsúsztatható QWERTY billentyűzetet kapott, ami egyrészt megdobja a gép vastagságát, másrészt viszont produktivitási képességeit is.


Szintén különbség, hogy a Galaxy Tab Androidjával szemben a Gloria állítólag a Windows 7-et futtatja, valamiféle saját felhasználói felülettel megtoldva.

Jelenleg semmi sem biztos, csak az, hogy mindez pletyka. Ha igaz, akkor állítólag jövő áprilisban lehet majd belőle nagyon konkrét, kézzelfogható táblagép. De ha tényleg így lesz, akkor valószínűleg már január/február környékén kapunk róla némi hivatalos infót. Ha.

Szponzorált hirdetések

Mi ez a titokzatos LG telefon?

Amíg mindenki a mostani nagyágyúkkal, a Samsung Galaxy S4-gyel, a HTC One-nal vagy a Sony Xperia Z-vel van elfoglalva, felbukkant az LG egy eddig ismeretlen telefonja is, amely ránézésre bizony...

Mi ez a titokzatos LG telefon?
Mi ez a titokzatos LG telefon?