A francia Archos kiadta legújabb tablet gépét. Az Archos 70 nevű eszközön Android 2.2 fut. Az elvárható hardverrel felszerelt tablet meglepően olcsó.

Szponzorált hirdetések

A francia Archos kiadta új androidos eszközeit. A 7"-os Archos 70 internettábla kezdő ára 279 dollár, azaz 54 ezer forint körül alakul. Ezért az összegért az Android 2.2-t futtató gépben 1 GHz-es ARM Cortex A8 processzort, OpenGL ES 2.0 grafikus gyorsítót, 8 GB-os SSD-t, 802.11 b/g/n wifit, Bluetooth-t, VGA frontkamerát, HDMI csatlakozót kapunk.


A kijelző 7"-os, 800x400-as felbontású, kapacitív multitouch. A memória microSDHC kártyával bővíthető, de hamarosan kijön a 250 GB-os HDD-vel ellátott változat is. Igaz, az 350 dollárba (67 ezer forintba) fog kerülni. Ez körülbelül a negyede a Galaxy Tab árának. Kérdés, hogy az alacsony ár oltárán milyen jellemzőket áldozott fel a gyártó.

Nemrég szállt a táblabizniszbe a hangcuccairól ismerhető Creative is. A Ziio fantázianevet viselő gépek olcsó és még olcsóbb, 10 és 7 colos verzióban jelennek majd meg.

Szponzorált hirdetések

Új olcsó tabletek támadnak

Ezúttal nem is egy, hanem rögtön három vadonatúj, elérhető árú készüléket van szerencsénk bemutatni Olvasóinknak.

Új olcsó tabletek támadnak
Új olcsó tabletek támadnak