Az AlessiTab már első ránézésre sem egy szokásos androidos táblagép. Ha jobban megnézzük, akkor pedig az is kérdésessé válik, hogy hívhatjuk-e még tabletnek ezt a multifunkciós masinát.

Szponzorált hirdetések

A még áprilisban bejelentett, mostanra pedig végleges árral és novemberi megjelenési időponttal is felcímkézett AlessiTab a szokásos táblaformától eltérően L alakú, így könnyedén az asztalra állítható - amolyan tévé gyanánt. És hogy mennyire nem csak gyanánt: a készülékben DVB-T digitális tuner és IPTV-támogatás is van.


A 10.1 colos, a lakás főtévéjének tehát kicsi, de kiegészítőként remek gép a tévétuner mellett kapacitív érintőkijelzővel, 1 gigás belső tárhellyel, webkamerával, mikrofonnal, WiFi-képességgel és HDMI kimenettel is rendelkezik. A tárhely bővítésére mind USB-s megoldás, mind SD kártya is használható.

Lévén tévé, digitális képkeret, vagy éppen online rádió, a készüléket a gyártó több hír-, időjárás- vagy éppen recept widgettel látja el. Az AlessiTab Olaszországban debütál majd novemberben, ára pedig 399 euró (kb. 110 ezer forint) lesz.

Szponzorált hirdetések

Szénszálas műanyag lesz a következő MacBook?

A legfrissebb, ázsiai forrásoktól származó pletykák szerint egyre közelít a megvalósuláshoz az Apple következő nagy lépése.

Szénszálas műanyag lesz a következő MacBook?
Szénszálas műanyag lesz a következő MacBook?