Akiknek tetszik a HTC HD2 tudása, de kicsit nagynak tartják a méretét, azok bizonyára örülnek a hírnek, hamarosan jön a kistestvére. A HD Mini, vagy más néven Photon már április 7-től megvásárolható lesz, persze először a világ szerencsésebb végén...

Szponzorált hirdetések

Összehasonlítva a HD2-essel, a Mininek "csak" 3,2 colos a kijelzője, így a képátmérő nagyjából 3 centiméterrel kisebb, mint a HD2-esnél. Aztán látjuk azt is, hogy ebben "csak" egy 600 MHz-es proci ketyeg, ellentétben a HD2-es 1 GHZ-es processzorával. De a lényeges különbség mégsem ez.

A számunkra lényeges difi a képernyő felbontásában van, a Mini ugyanis 320x480 pixellel érkezik, és ez egy vadiúj arány, amit HVGA-ként is aposztrofálnak. Hogy a Windows Mobile-ok legnagyobb vonzerejét adó, úgynevezett harmadik gyártótól származó (third party) alkalmazások hogyan fognak ezen futni, arra - egyetértésben külföldi kollégáinkkal - igencsak kíváncsiak vagyunk. Íme egy kis promóvideó róla:

Egyébként ennek is kapacitív és multitouch-os a képernyője, és már gyárilag a WinMo 6.5.3. oprendszerrel érkezik, ebben egyébként első a HTC gépek sorában. A HTC Sense legújabb változatát kapja meg kezelői felületnek, ez is vonzóvá teszi ezt az egyébként nem egészen 12 milliméteres lapos gépet. A gép adatlapja és a HD2-essel összehasonlítása a pdadb.net-en megtalálható ide kattintva. Az ára 420 dollár lesz az USA boltjaiban április 7-én, ez 82.600,- forintnak felel meg átszámítva. Ennyiért kellene is, de gyaníthatóan hazánkba bőven egy százas felett jön majd meg.

Szponzorált hirdetések

Acer neoTouch P300 teszt: időutazás

Legutóbb androidos, most pedig windowsos mobilt teszteltünk az Acer kínálatából. Ez a bizonyos legutóbbi Acer tesztünk a Stream nevezetű készülékről szólt, mely egy minden hájjal...

Acer neoTouch P300 teszt: időutazás
Acer neoTouch P300 teszt: időutazás