A legolcsóbb és a legdrágább mobilokra mindig van igény. Most azok járhatnak jól, akik éppen egy pink, gyémántokkal kirakott slider telefonra vágynak. Biztos nincsenek sokan - de nem is baj, ebből a mobilból is csak 3 darab létezik.

Szponzorált hirdetések


A legújabb luxus Nokia neve Nokia Supreme, és természetesen nem a gyártó futószalagjáról legördült darabról van szó. Az eredetileg sem olcsó Nokia 8800 Arte alaposan feldíszített változatáról van szó. A készülék súlyából 83 grammnyi a platina, és még 1225 darab pink gyémánt is helyet kapott rajta.

A Nokia Supreme-ből az ára csak kicsivel több, mint 300 millió forint (99 995 font). Aki venni szeretne, annak nem árt gyorsan megrendelni online, hiszen mindössze 3 darab készült belőle. Ezt akár némi iróniával is érthetnénk, de december óta tudjuk, hogy a magyarok szeretik a luxust. (Igaz, akkor csak 1 milliós telefonokról volt szó, de abból rögtön 100 darab is igen gyorsan gazdára talált.)

Ha a leendő vásárlók közül netán ez is érdekel valakit: a szóban forgó Nokia készülék 2 colos OLED kijelzővel, 1 GB-os belső memóriával és 3.15 megapixeles kamerával rendelkezik.

Szponzorált hirdetések

Értékes ajándékokkal startol a Nokia Lumia 930

A legújabb felsőkategóriás Lumia mellé komoly ajándékokat csomagol a Microsoft.

Értékes ajándékokkal startol a Nokia Lumia 930
Értékes ajándékokkal startol a Nokia Lumia 930