A pénteki T-Mobile leállás nagy port kavart az országban. Információink szerint nem csak a T-nél, hanem a Vodafone-nál is komoly következményei voltak az ügynek. Sőt.

Szponzorált hirdetések

Már hétvégén beszámoltunk róla, hogy lecsapott a Vodafone a T-Mobile szoftveres hiba miatt bekövetkezett országos szolgáltatás-kiesésére. Úgy tudjuk, a Vodafone-nál komoly következménye lett az ügynek, a vicces marketingesnek távoznia kellett beszólása miatt.

Arról a Voda-munkatársról van szó, aki a Vodafone hivatalos Twitter-csatornáját vezette. A pénteki leállás első hírét a T-Mobile ugyanis Twitteren adta ki, ezt retweetelte (továbbította saját követői felé) a Vodafone, egy akkor még viccesnek ítélt megjegyzést fűzve hozzá.Suba János kommunikációs igazgató a Mobilport kérdésére elmondta: "a Vodafone munkatársa engedély nélkül és sportszerűtlenül nyilatkozott versenytársunk műszaki problémájával kapcsolatosan. A tisztességes verseny szellemével ellentétes viselkedést olyan mértékű hibának ítéltük, amiért sajnos elbocsátás jár".

A twitteres beszólás vagy a hétvégén említett AdWords-hirdetés egyébként önmagában tényleg vicces lehet, de tény, hogy egy milliós kárt hozó hiba esetén nem ezzel fejezhető ki legjobban a szolgáltatói szolidaritás.

Szponzorált hirdetések

Fotóriport: hazánkba érkezett az iPhone 5

Ma már nem banánért, hanem csak és kizárólag almáért állnak sorba az emberek.

Fotóriport: hazánkba érkezett az iPhone 5
Fotóriport: hazánkba érkezett az iPhone 5
Forrás:
Mobil Portál

Cimkék: