Egy éve birtokolja Nokia típusú készülékét Szikora Robi. Az énekes nem a számok embere, így pontos típusszámmal nem tudott szolgálni: legyen nagy kijelzős, férfitenyérbe való, kockalakú és ezüst. Robi talán egy Nokia N82-t használ?

Szponzorált hirdetések

Egy perc Szikora Robival az életet jelenti

"Megpróbálom a technikai dolgokat, így a telefont is természetesen kezelni, nem vagyok a rabja. Éjszakára azonban sosem kapcsolom ki. Nem tudhatom, hogy 76 éves édesanyámnak melyik éjjel lesz szüksége rám" - súgta meg az R-GO frontembere, akinek titkosított számát csak kevesen, köztük együttese leghűségesebb rajongói tudhatják.

"Vannak olyan egyedül élő, idősebb emberek, akiknek az az egy perc, amit kéthavonta velem beszélhetnek, az életet jelentheti. Inkább a telefonálás, mint a tízoldalas levelek. Ezekre nincs mindig idő, hogy megválaszoljam. Egyébként az SMS-t sem szeretem, személytelen, úgy érzi az ember, le akarják rázni. Ráadásul nekem tíz perc egy 'OK'-t is visszaírni. A gidáknál azonban látom, hogy negyedennyi idő alatt is regényeket írnak. Meghagyom az írásban csevegést a kislányoknak" - mosolygott az énekes.
Klikk a teszthez!
Robi ellenben fotózni és videofelvételeket készíteni nagyon szeret a mobilján. "A tavaszi amerikai turnénk alatt Floridában kameráztam az ősmocsarakat, és a benne élő marha nagy állatokat, mint például a krokodilt. De lefotóztam legutóbb egy vidéki fellépésünkön azt a húszkilós görögdinnyét is, amelyet ajándékba kaptam, és amelyből négy-öt fej rózsát formáztak a tiszteletünkre. A képeket időnként CD-re írják nekem" - magyarázta.

Leggyakrabban azonban a rádiót és telefonja hangrögzítőjét használja. "Nem egy zenei ötlet, R-GO-dal köszönhető ennek a funkciónak, így a Nap szerelmesei vagy a Karambol is. Csak megyek az autómmal, és hirtelen eszembe jut egy dallam, amit azonnal felénekelek."

A zene szeretete lett laptopja végzete is. Robi ugyan vásárolt egy Macintosh gépet, de miután folyton a tetején dobolt, jobbnak látta, ha inkább megszabadul tőle. A notebookot így otthon felesége használja.

Szponzorált hirdetések

Legénybúcsúba csábították a családos divattervezőnőt

Benes Anita rendkívül kellemetlen eseményről számolt be a napokban a Mobilportálnak. A Daalarna divattervezőjét hajnalban telefonhívás ugrasztotta ki ágyából. Egy legénybúcsúból...

Legénybúcsúba csábították a családos divattervezőnőt
Legénybúcsúba csábították a családos divattervezőnőt
Forrás:
Mobil Portál

Cimkék: